MediaShare Wireless

Verbatim MediaShare Wireless
Product Details

A MediaShare Wireless egy hordozható vezeték nélküli adatátviteli eszköz, melyet táblagépével vagy okostelefonjával használhat. TÁROLÁS, ADATÁTVITEL ÉS MEGOSZTÁS...Bárhol!

MEGOSZTÁS

A táblagépek és okostelefonok gyakran korlátozott belso tárolási kapacitással rendelkeznek, és nem mindig férnek hozzá a máshová mentett tartalmakhoz. A MediaShare Wireless segítségével vezetékek és internetkapcsolat nélkül férhet hozzá a fájlokhoz. Vezeték nélkül tölthet le videókat, képeket, adatokat, zenét akár egyszerre 5 készülékre is!


USB/SD CSATLAKOZÁS

A MediaShare USB-portján vagy SD memóriafoglalatán keresztül Kindle Fire eszközrol, iOS vagy Android táblagéprol, illetve okostelefonról is hozzáférhet a hordozható merevlemezre, USB-meghajtóra vagy SD memóriakártyára mentett fájlokhoz. A termék segítségével biztonsági másolat készítheto egy fizikai tárolóeszközre a táblagépén vagy okostelefonján tárolt értékes fotókról és videókról. Az SD kártyanyílásba és az USB-portba helyezett eszközök muködés közben cserélhetok, és a két tároló formátum között a tartalom átviheto.VEZETÉK NÉLKÜLI HÍD (Bridge)

A MediaShare Wireless kapcsolódhat más vezeték nélküli hálózathoz, vezeték nélküli hotspothoz, iPhone hotspothoz, 3G hálózathoz stb. Ezáltal lejátszhatja a tartalmakat az internetrol, miközben egy másik készülék tartalmat szed le a MediaShare eszközrol.

FÁJLKEZELO ALKALMAZÁS


A Verbatim MediaShare alkalmazás letöltheto az Amazon Appstore, az Apple AppStore és a Google play webhelyérol is. Az alkalmazás az alábbi lehetoségeket nyújtja:  • Csatlakozhat a MediaShare Wireless eszközhöz

  • Megnézheti, lejátszhatja és továbbíthatja a fájlokat

  • Fájlokat másolhat a készülékrol a MediaShare eszközre

  • Fájlokat másolhat a MediaShare eszközrol a készülékre

  • Fájlokat másolhat az SD-kártyáról egy USB-s tárolóeszközre a MediaShare eszközön keresztül

  • Módosíthatja a vezeték nélküli beállításokat

  • Összekötohíd (Bridge funkció) más vezeték nélküli LAN hálózatokhoz.
HOSSZABB AKKUMULÁTOR-ÉLETTARTAM

A MediaShare Wireless áramellátását egy 3000 mAh-s újratöltheto akkumulátor biztosítja. Az újratöltés elvégezheto a számítógép/laptop USB-portja, a Verbatim Power Pack, vagy a hálózati tápellátás használatával (mikro USB-s okostelefon-tölto és kábel szükséges). A MediaShare használható vészhelyzeti töltoként is az okostelefonoknál (okostelefon USB-kábel szükséges).


*A pendrive, hordozható merevlemez vagy SD-kártya nem tartozék.


**1 felhasználót alapul véve. Nincs USB csatlakoztatva. Lejátszás SDXC-kártyáról legfeljebb 2 Mbps videó bitrátával.Video

Verbatim MediaShare Wireless

98243 Global No Packaging Top
98243 Global No Packaging Upright 1
98243 Global No Packaging Angled 1 Reflection
MediaShare Wireless Usage Shot 2
98243 Global No Packaging Side Reflection
98243 Global No Packaging Side No Reflection
98243 Global No Packaging Angled 4
98243 Global No Packaging Angled 3
98243 Global No Packaging Angled 2 Reflection
98243 Global No Packaging Angled 2 No Reflection
98243 Global No Packaging Angled 1 Reflection
98243 Global No Packaging Angled 1 No Reflection
98243 Global 3D